Troeven

Organisatie

SIX is erg bedreven in het coördineren en opvolgen van werken. Zo wordt uw planning steeds nauwgezet gerespecteerd. De informatisering laat ons toe om de prijs vooraf nauwgezet te berekenen en eventuele aanpassingen tijdens de werken door te voeren. Op die manier zult u nooit voor verrassingen staan bij de eindafrekening. Onze efficiënte organisatie geniet naam en faam in de bouwwereld. Zelfs buitenlandse bedrijven komen bij ons op bezoek om te zien hoe wij te werk gaan.

Planning

Een project dat aan SIX wordt toevertrouwd, wordt onmiddellijk gepland. We reserveren de juiste medewerkers voor het juiste moment. Op die manier kunnen we u garanderen op het door u gewenste tijdstip aanwezig te zijn, en liggen uw werken nooit onnodig stil.

Engagement

Onze zaakvoerders stimuleren team spirit en een onderlinge goede verstandhouding tussen de medewerkers. Het familiaal karakter van het bedrijf zorgt voor een bijzonder dynamische omgeving. Dit is ook in uw voordeel! Bovendien engageert SIX zich voor een beter milieu. De site omvat een containerpark waar werfafval wordt gesorteerd , zodat gespecialiseerde bedrijven dit kunnen recycleren. Naast het strikt naleven van de nieuwe veiligheidsnormen maakt SIX er een punt van om op het vlak van preventie een voortrekkersrol te spelen.

Uw tevredenheid

Omdat we elk project – groot of klein – met dezelfde inzet en efficiëntie aanpakken, heeft SIX enkel maar tevreden klanten. En een tevreden klant is er niet alleen twee waard, hij brengt vaak ook nieuwe klanten met zich mee.