SIX gaat dit weekend de Mont Ventoux beklimmen!

SIX heeft een sportief imago en ook dit jaar proberen we die naam eer aan te doen.
Begin dit jaar kreeg elke werknemer een uitnodiging om deel te nemen aan de bekimming van de MONT VENTOUX.

En zo geschiedde "SIX beweegt".

26 mannen zullen dit weekend op 18 juni de berg beklimmen, 5 supporters zullen hen aanmoedigen en de fieters naar de top helpen schreeuwen.

Maar we rijden niet alleen, we doen dit samen met 2474 andere sportievelingen van de "Mon Ventoux".

Mon Ventoux is een beweegcampagne van Sporta waarbij jaarlijks 2.500 fietsers zich wagen aan de beklimming van de legendarische berg Mont Ventoux te Frankrijk. Het doel? Voor het 12de jaar op rij op eigen tempo fietsgeschiedenis schrijven. Je kiest zelf langs welke weg je de top van de Mont Ventoux aanvalt en hoeveel keer. De benen los voor een beklimming van 21, 22 of 26 klimkilometers vanuit één van de toegangspoorten aan de voet van de Kale Berg: Bédoin, Malaucène of Sault.
Sommigen van ons zullen de berg van alle 3 de kanten beklimmen, nog anderen kiezen voor een rit met 1 beklimming van de Ventoux,... kortom voor elk wat wils.

Maar laat duidelijk zijn, SIX is trots op elke deelnemer!! Elk trainde naar best vermogen en zette reeds schitterende resultaten neer. Verschillende fietsinitiatieven vonden plaats waarbij werknemers in het weekend groepjes vormden en zo de Vlaamse Ardennen zijn gaan verkennen, én zelfs andere locaties.
Werknemers die met de wagen of moto naar het werk kwamen deden dat nu met de fiets,.... De Ventoux is dus meer dan een teambuiling, het is een event, een groepsgebeuren, vriendschap, samen afzien en samen genieten.

SIX wenst iedereen veel succes komende zaterdag! Go Go Go!!!

 

 

Klik op de foto om te vergroten